vineri, 15 august 2014

Cine esti? Bine!

                                            Cine esti?     sau    Cine sunt?   dar    Cine e el?

                            Eu sunt Tu! Sunt umbra celei ce am fost si soarele celei ce voi fi! Eu sunt rana si cutitul! Si nu regret, e o rana placuta. Te simt "cu mine" mai mult ca niciodata, ori de cate ori ma comport ca tine. Norocul tau daca te indragostesti de un scriitor... va scrie despre tine incat vei ajunge sa traiesti vesnic. Daca nu ai fi tu, probabil nu as mai avea ce scrie, tu esti sursa inspiratiei, pacatul, fructul interzis ce-mi otraveste povestea si o schimba... o schimba la nesfarsit, incat nu prevad un final. Tu esti personajul meu pur, unic, fictiv... sau nu.
                           Celalalt? O simpla alarma a unui ceas, ce suna zilnic, neincetat cu speranta de a ma trezi din aceasta agonie. Si suna... si nu-i acord atentie, nu-l aud! Stii care-i problema unei alarme? Daca nu o auzi, necesita schimbata... iar... si iar... pana o gasesti pe cea potrivita, care te trezeste din reverie. Si daca visul este puternic, atunci nu te mai lasi trezit de o alarma... ci singur o faci, cand vrei, cu greu. Pentru ca trebuie!

                                                                        Bine!
                            Daca exista un lucru pe care l-am invatat in aceasta seara, acesta e ca toti vrem ca totul sa fie bine. Nu fantastic, nu minunat, nu perfect sau wow. Ne multumim sa acceptam sa fie bine, fiindca in majoritatea timpului "bine" este de ajuns. Si eu vreau sa fie bine. Vreau sa fim bine impreuna. Sa ma iubesti intreaga noapte, sa ma tii in brate si sa-mi soptesti, " somn usor!". Pentru ca asta ar fi inzecit mai bine decat un "Te iubesc!". Parfumul tau sa-mi inunde narile dimineata, si ....... si aici mi-ai rupt filmul, tu, cel caruia nu-i pasa! Bine! raspunsul meu catre tine!

Inca simt gustul amar al serii precedente. Nu doare, este filtrat.


Pentru ca incepi sa te prinzi. Cu drag,  A.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu