joi, 10 septembrie 2015

                          Zilele acestea ploioase ma duc cu gandul departe... exceptand faptul ca sunt deprimante si reci, ma duc cu gandul la schimbare. O noua tunsoare, un nou make-up (poate unul mai clasic), un nou stil vestimentar, stiti.. genul asta de schimbari, nu vom uita insa nici de noi prioritati. Postarea asta m-am gandit sa contina acele ganduri nocturne atunci cand sufletul nu este in stransa legatura cu mintea, ceva detasat, pe o scara mijlocie a importantei.
                          Genul acela de ganduri la care te gandesti atunci cand fumezi o tigara pe balcon, in toiul noptii pentru simplul motiv al linistii apasatoare, al dorului...
Ma gandeam sa ma vopsesc, poate un blond. O decizie ce cantareste greu, avand in vedere brunetul ce ma defineste de ani buni. Poate odata cu schimbarile, vine si linistea sufleteasca, dezordinea din sine poate prinde un inteles pentru " de ce? cum? poate... daca...".  Hahaha, stiu ca si voi ati simtit asta la un moment dat. Cu totii o simtim. Ne simtim ciudati, dificili, nu ne convine nimic, morocanosi, greu de multumit. O sa fie bine! Cateodata ajung sa cred ca in aceste momente am nevoie de o imbratisare, o cafea si 500.000$  :)))  Da, asa e.

Pusa pe sotii, A.C.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu